Met meer dan 20 jaar aan kennis bieden wij hoogwaardige meet- en tekenoplossingen voor de jachtbouwindustrie. Onze diensten omvatten 3D-metingen, het creëren van as-built solid surface modellen en indien nodig de ontwikkeling van mallen of volledige productietekeningen.

Het team van Maritime Measurements bestaat uit gedreven professionals met uitgebreide ervaring in het uitvoeren van nauwkeurige metingen in maritieme omgevingen. Ons team bestaat uit ervaren technici die gebruikmaken van hoogwaardige Sokkia meetapparatuur, waardoor we met uiterste precisie kunnen meten.

Wat ons team onderscheidt, is niet alleen onze technische bekwaamheid, maar ook onze luisterbereidheid naar de specifieke behoeften van onze klanten. We realiseren ons dat elk maritiem project uniek is, en daarom werken we nauw samen met onze klanten om de best mogelijke meetoplossingen te bieden die voldoen aan hun eisen en verwachtingen.

Bij Maritime Measurements gaan we verder dan alleen gegevensverzameling. We zorgen ervoor dat onze klanten de benodigde meetgegevens ontvangen voor hun projecten, en indien gewenst bieden we ook extra engineering- en productievoorbereidingsdiensten aan.

In essentie staat ons team klaar om te voldoen aan de meetbehoeften van klanten in de maritieme sector, en streven we consequent naar de hoogst mogelijke kwaliteit en precisie in onze metingen en dienstverlening.

Proces Maritime Measurements


Klant aanvraag en specificaties

Het proces begint met een klantaanvraag waar de klant de behoefte aan een 3D-meting uitdrukt. Ze verstrekken details over de specifieke situatie die moet worden gemeten, zoals de locatie, het oppervlaktegebied en het gewenste tijdsbestek voor de meting.

Planning

Ons Maritime Measurements-team plant de meting volgens de specificaties van de klant. Dit omvat het bepalen van de meest geschikte datum en tijd voor de meting om ervoor te zorgen dat alle relevante omstandigheden in overweging worden genomen.

Meting op locatie met hoogwaardige Sokkia-apparatuur.

Op de geplande datum en tijd gaat ons team naar de locatie, uitgerust met ons hoogwaardige Sokkia meetapparatuur. Dit geavanceerde instrument wordt gebruikt om gedetailleerde metingen van het terrein en de omgeving vast te leggen.

Modelleringsproces

Na de meting wordt de verzamelde data verwerkt op ons kantoor. Dit omvat het genereren van een puntenwolk, een 3D-model bestaande uit een uitgebreide verzameling punten die de exacte locaties van objecten en terreindetails vertegenwoordigen. Deze puntenwolk dient als een nauwkeurige digitale representatie van de gemeten omgeving.

Oplevering

De klant ontvangt de gegevens, meestal in een digitaal formaat zoals een puntenwolkbestand (bijv. .dxf, .dwg, .3dm) of een ander formaat dat geschikt is voor hun behoeften. Ze kunnen deze gegevens gebruiken voor hun eigen analyse, ontwerp of productie.

Optionele engineering en voorbereiding van de productie.

Indien gewenst kan ons Maritime Measurements-team ook aanvullende engineeringdiensten leveren op basis van de verzamelde gegevens.

KORTELS services


BIM Engineering

Maritime Engineering

Maritime Project Management

Measuring Solution

More informatie


My details
Here you can indicate what it is about
Privacy
By submitting this form you give us permission to use the data entered for the purpose for which it is requested in this form. Of course you have the right to withdraw your consent.
Om spam tegen te gaan gebruiken we reCAPTCHA. De Google privacyvoorwaarden en servicevoorwaarden zijn van toepassing.