Wie is Kortels?


Kortels fungeert als uw innovatiepartner en biedt gespecialiseerde oplossingen ontworpen door en voor ingenieurs. Met meer dan 20 jaar ervaring in de branche heeft Kortels 3D-meet- en engineeringoplossingen geleverd aan tal van scheepswerven, productiebedrijven en onderzoeksinstituten om de productieprocessen te verbeteren en te stroomlijnen.

Bij Kortels werkt u samen met ingenieurs die streven naar het verleggen van grenzen op het gebied van techniek. Wij streven ernaar oplossingen te bieden waar en wanneer mogelijk.

Bij ons op kantoor voelt het alsof je thuis bent, met ruimte voor beweging, ontspanning en samenwerking terwijl we aan interessante projecten werken.

Kortels doet zaken over de hele wereld en gaat graag elke uitdaging aan die klanten ons voorleggen. We hebben projecten op alle continenten gedaan, en onze inzet komt voort uit een constante drang naar topkwaliteit.

Waarom zijn wij hier?


Kortels staat voor het nemen van verantwoordelijkheid en het waarmaken van wat je zegt. We begeleiden onze klanten bij het evalueren van hun huidige productieprocessen en presenteren de mogelijkheden en voordelen binnen het 3D-meet- en engineeringgebied. Gedurende dit traject werken we zij aan zij met onze klanten om een businesscase te ontwikkelen waarin de voordelen worden toegelicht, en waarbij onze klanten meerdere opties hebben om de aanbevelingen te implementeren. Onze ondersteuning verzekeren we gedurende de volledige cyclus van het proces van onze klanten.

Wil je deel uitmaken van het team?


Wij verwelkomen graag mensen die ambitieus, enthousiast en ondernemend zijn om zich bij ons team aan te sluiten. Als jij je hierin herkent, neem gerust contact met ons op en vertel ons wat jij kunt bijdragen aan ons bedrijf, waarmee jij je onderscheidt van anderen!